Ryhmätilaisuudet ja yksityistilaisuudet ravintola Pamelassa

Ravintola Pamela tarjoaa tunnelmallisia tiloja ryhmille, kokouksille, yritystapahtumille, seminaareille ja yksityistilaisuuksille Helsingin sydämessä. Meillä on kaksi erillistä kabinettia, Pikku Kabinetti ja Takasali, jotka soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin kokoontumisiin. Olipa kyseessä intiimi lounas, suuremman seurueen illallinen, tuotelanseeraus, vuosijuhla, teambuilding-tapahtuma tai muistettava cocktail-tilaisuus, meidän tilamme vastaavat tarpeisiisi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden varata koko ravintolan yksityiskäyttöön, jolloin tilaa on jopa 120 istuvalle asiakkaalle ja cocktailtilaisuudessa noin 200 asiakkaalle.

Pikku kabinetti: Intiimi ja monipuolinen

Pikku kabinetissamme voit nauttia yksityisyydestä pyöreän pöydän äärellä, jossa on tilaa 8–12 vieraalle. Tämä tila sopii erinomaisesti pienemmille ryhmille ja on ihanteellinen vaihtoehto asiakastilaisuuksille, koulutustilaisuuksille, perhejuhlille kuten syntymäpäivät, ristiäiset ja valmistujaiset, sekä muihin merkkipäivät juhlistaviin kokoontumisiin.

Takasali: Tilaa ja tunnelmaa

Takasalimme tarjoaa eristetyn ja tunnelmallisen tilan jopa 36 vieraalle. Verhoilla eristettävissä oleva Takasali muuntuu tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä suurempi juhla, yritystilaisuus, palkintojenjakotilaisuus, verkostoitumistapahtuma, juhlaillallinen, joululounas, uudenvuoden vastaanotto, gaala, hyväntekeväisyystapahtuma tai pressitilaisuus.

Varaukset

Kaikki iltavaraukset Pikku Kabinetissa ja Takasalissa edellyttävät herkullisen Pamela-menun tilaamista koko seurueelle.

Olipa kyseessä työpaja, seminaari tai mikä tahansa muu tilaisuus, tarjoamme mahdollisuuden järjestää tapahtumia aukioloaikojemme ulkopuolella, mukaan lukien aamiaistilaisuudet ja polttarit.

Arkilounasvaraus edellyttää lounasmenun tilaamista koko seurueelle (min 4 henkilöä). Arkilounasvaraus on voimassa 1,5 tuntia. Kysy toki, mikäli koet tarvitsevasi pidemmän varausajan, niin katsotaan mitä saamme soviteltua.

Kun suunnittelet ryhmätilaisuutta, kokousta, seminaaria tai yksityistilaisuutta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse pammy@pamela.fi. Autamme mielellämme tekemään tapahtumastasi unohtumattoman ja varmistamaan, että kaikki yksityiskohdat ovat juuri niin kuin toivot.

Pamelan lounasmenu

Pamelan lounasmenu heijastaa ravintolamme ruokafilosofiaa: rentoa, maistuvaa ja yhteisöllistä. Menu on suunniteltu 4 hengen tai suuremmille seurueille ja on saatavilla arkisin klo 11-15. Hinta on 25€ per henkilö, sisältäen jaettavia pieniä alkupaloja ja vapaavalintaisen pääruoan vaihtuvalta listaltamme, soveltuen erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin.

PAMELAN LOUNASMENU 25€:

hummus,
kirsikkatomaattia ja labneh-juustoa
focacciaa
***
vapaavalintainen pääruoka vaihtuvalta lounaslistalta
***
pehmytjäätelöä

Varaustiedustelut sähköpostitse pammy@pamela.fi!