Ryhmille

Pamelassa on kaksi kabinettia, jotka voi varata pienemmälle tai isommalle seurueelle. Kabinetin voi varata lounaalle, illalliselle tai vaikka cocktail-tilaisuuteen!

Pikku kabinetti

Pamelan pikku kabinetti on kokonaan erillinen tila, jossa istuu pyöreän pöydän äärellä 8-10 tai tiiviisti jopa 12 vierasta. Pikku kabinettiin voi iltavarauksen lisäksi tehdä varauksen myös arkilounaalle.

Takasali

Pamelan takasalin voi eristää muusta ravintolasta verholla, jolloin takasaliin syntyy tunnelmallinen tila jopa 36 vieraalle.

Varaukset

Pikkukabinetin ja takasalin iltavaraus edellyttää Pamela-menun tilaamista koko seurueelle.

Pikku kabinetin arkilounasvaraus edellyttää lounasmenun tilaamista koko seurueelle (min 4 henkilöä). Arkilounasvaraus on voimassa 1,5 tuntia. Kysy toki, mikäli koet tarvitsevasi pidemmän varausajan, niin katsotaan mitä saamme soviteltua.

Teemme mahdollisuuksien mukaan tilaisuuksia myös aamiaisaikaan tai muutoin aukioloaikojemme ulkopuolelle.

Kysy varauksista tarkemmin pammy@pamela.fi!

Pamelan lounasmenu

Pamelan lounasmenu on varattavissa 8 henkilön tai sitä suuremmille seurueille. Tarjolla on Pamelan ruokafilosofiaan luottava rento ja maistuva menu (25€/hlö) arkisin klo 11-15 välisenä aikana.

Pienemmät ruoat tarjoillaan jaettavaksi koko seurueen kesken, suuremman jokainen lounastaja saa valita mielensä mukaan vaihtuvalta lounaslistaltamme.

PAMELAN LOUNASMENU 25€:

hummus,
marokkolainen paahtoporkkana,
focacciaa
***
vapaavalintainen pääruoka vaihtuvalta lounaslistalta
***
pehmytjäätelöä

Varaustiedustelut sähköpostitse pammy@pamela.fi!